De la Atlantic la Mediterană

Descoperiți Canalul celor două mari cu bicicleta împreună cu Cătălin, Nicu, Dan și Costel, un traseu excepțional care leagă Marea Mediterană de Atlantic. Aproximativ 800 km, pornind de pe estuarul Gironde, Canal de Garonne și Canal du Midi, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, rulați pentru a descoperi obiective turistice și peisaje de neuitat.

Le canal des 2 mers à vélo

Cei 4 protagoniști ai acestei ture (sperăm  de poveste) vor încerca  prezinte în cîteva articole impresiile lor de pe acest traseu, în speranța  anul viitor vom reface traseul într-un grup mult mai mare.

Secțiunile canalului celor două mări

Estuarul Gironde cu bicicleta

Estuarul Gironde cu bicicleta

De la atmosfera de litoral din modernul oraș Royan, până la cheiurile superbe din Bordeaux, este o secțiune foarte atrăgătoare! Sunt în principal drumuri mici, liniștite. Dar dezvoltarea de-a lungul malurilor estuarului din Gironde nu este complet finalizată, uneori veți rula câțiva kilometri de drumuri mici, uneori incomode și cu pante sensibile.Se va traversa fluviul Gironde cu feribotul Blaye – Lamarque.

Această etapă o vom parcurge în prima zi, o etapă grea pentru  sunt 153 km cu o diferența de nivel de aproape 1000 m și totul într-o zona cu vânturi deloc de neglijat. Vom vizita Royan, Château Margaux, Château D’Agassac dar și orașul Bordeaux.

About Author

nicubarbu

1 thought on “De la Atlantic la Mediterană”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.